Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΦΡΙΚΗ!Μία 37χρονη δασκάλα γέννησε το παιδί ενός μαθητή… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαστάσεις… επιδημίας έχουν πάρει στις ΗΠΑ, τα περιστατικά με τις δασκάλες που έχουν συνάψει ερωτική σχέση με ανήλικους μαθητές. Αυτό όμως που είδε το φως της δημοσιότητας όμως στο Οχάιο, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ μία 37χρονη δασκάλα γέννησε τον Δεκέμβριο το παιδί ενός μαθητή της!

Η Laura Lynn, η οποία εργαζόταν στο Buchtel High School, ξεκίνησε την επαφή της έναν πιτσιρικά όταν ήταν μόλις 8 ετών και τον καλούσε σπίτι της για να παίξει στην πισίνα που έχει. Σιγά σιγά άρχιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τόσο του μικρού, όσο και των γονιών, τους οποίους έπεισε να της δώσουν την μερική γονική μέριμνα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.


Το κουβάρι αυτής της… αρρωστημένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιούνιο του 2015 όταν η μητέρα του έκανε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, αν και οι ανησυχίες υπήρχαν από το 2012.

Η Laura Lynn στο δικαστήριο που έγινε δήλωσε ένοχη για τα 3 σεξουαλική αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και στις 24 Μαΐου θα μάθει για την ποινή της.


gazzetta

Shares