Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΦΟΒΕΡΟ ΡΕΚΟΡ για τους 4 “μεγάλους”! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μόνο με ΝΙΚΕΣ…

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν κάνει το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από το 1959 μέχρι και σήμερα.To γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Αστέρα με 2-1. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3/3 και συνέχισαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήδη επικρατήσει των Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα και… συνεχίζει.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στο Ηράκλειο νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ έχοντας κι αυτό το 3/3 μετά τις νίκες με Αστέρα και Πανιώνιο.

Το σερί της συνέχισε κι η ΑΕΚ που επικράτησε για την 3η αγωνιστική της Super League τον Πανιώνιο με 4-0. Η Ένωση έχει επικρατήσει και των ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, με τα παιδιά του εντυπωσιάζει έχοντας κι αυτό το 3/3 μετά τις εκτός έδρας νίκες σε Ξάνθη και Λάρισα ενώ στην έδρα του πήρε τους τρεις βαθμούς με τη Λαμία.

Ετσι, οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος «για πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής, από το 1959, ΑΕΚ, ξεκινούν όλοι με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους», σύμφωνα με το «soccerabse».

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής, από το 1959, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν όλοι με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους.
iefimerida.gr

Shares