Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Τσάρος» ο Βλαντιμίρ Πούτιν! Σάρωσε τα πάντα…

Ο απόλυτος νικητής στις προεδρικές εκλογές αναμένεται να είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Ρωσικό Κέντρο μελέτης Κοινής Γνώμης (VICIOM) στο διάστημα 5-7 Μαρτίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος συγκέντρωσε 69% στην πρόθεση ψήφου, με τον υποψήφιοςτου Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, επιχειρηματία Πάβελ Γκρουντίνιν, να συγκεντρώνει 7%. Ακολουθεί ο εθνικιστής ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι το 5%, η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ η οποία εκπροσωπεί το κόμμα «Πρωτοβουλία Πολιτών» το 2%, το κόμμα «Γιάμπλοκο» του Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι το 1%, ο Σεργκέι Μπαμπούριν που ηγείται της «Ρωσικής Παλλαϊκής Συμμαχίας» το 1%, ο αρχηγός του «Κόμματος της Ανόδου» Μπορίς Τιτόφ ποσοστό μικρότερο του 1%, και ο ηγέτης των «Κομμουνιστών της Ρωσίας» Μαξίμ Σουραϊκίν ποσοστό μικρότερο του 1%.

Μάλιστα, το νστιτούτο VICIOM, προβλέπει ότι ο Πούτιν αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστά που θα κυμαίνονται μεταξύ 69 και 73%, ο Γρουντίνιν 10-14%, ο Ζιρινόφσκι 8-12% η Σαμπτσάκ 2-3% και ο Γιαβλίνσκι 1-2%, ενώ οι Μπαμπούριν, Τιτόφ και Σουραϊκίν δεν θα υπερβούν το 1%.

Shares