Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Παιδάκι ΠΕΘΑΝΕ μέσα σε πλυντήριο από ΑΣΦΥΞΙΑ…

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι τριών ετών, που έπαθε ασφυξία μέσα στο πλυντήριο ρούχων, όπου το είχε κλείσει το αδελφάκι του.Οι γονείς των παιδιών κοιμόντουσαν, ενώ εκείνα έπαιζαν. Όταν ξύπνησαν διαπίστωσαν ότι ο 3χρονος έλειπε από την κουκέτα του. Λίγο αργότερα τον βρήκαν νεκρό στο πλυντήριο.

Το περιστατικό συνέβη στη ρωσική πόλη Gubkinskyi και η εκτίμηση των αρχών είναι ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας βοήθησε το τρίχρονο αγόρι να βγει από την κουκέτα του για να παίξουν. Θεωρούν πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το μεγαλύτερο παιδί- η ηλικία και το φύλο του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά- έκλεισε το αδελφάκι του στο πλυντήριο.

“Οι ίδιοι οι γονείς μας είπαν ότι βρήκαν το παιδί στο πλυντήριο ρούχων” δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλενα Ντεμιάνοβα, σημειώνοντας πως ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε ασφυξία.

Είναι το δεύτερο παιδί που πεθαίνει στη Ρωσία μέσα σε λίγες ημέρες με τον ίδιο τρόπο. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα παιδί 9 ετών έχασε τη ζωή του όταν παγιδεύτηκε μέσα στο πλυντήριο, ενώ έλειπαν οι γονείς του από το σπίτι.
parapolitika.gr

Shares