Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Το “ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ” οι Αλβανοί! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ 52 Έλληνες που πήγαν στην ΚΗΔΕΙΑ του Κατσίφα…

Οχι μόνο δεν ηρεμεί η κατάσταση με την Αλβανία μετά και την κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά αντίθετα φαίνεται να κλιμακώνεται από την πλευρά την αλβανική πλευρά.Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αλβανικό Τύπο ο υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας Sander Lleshaj χαρακτήρισε ανεπιθύμητους 52 Ελληνες πολίτες στην Αλβανία που συμμετείχαν στην κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μάλιστα ο Αλβανός υφυπουργός είπε πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα έκαναν προκλητικές δηλώσεις σχετικά με τη συνταγματική τάξη, την εθνική ασφάλεια και τη δημόσια ειρήνη της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα το http://www.oranews.tv μεταδίδει πώς το Υπουργείο Εσωτερικών θεωρείται απαράδεκτο έως χυδαίο, δεδομένου ότι είναι επικίνδυνο, ότι έγινε χθες στο αλβανικό κράτος και τους πολίτες της, από άτομα και ορισμένες ομάδες από την Ελλάδα. Μετέτρεψαν το πένθος μιας οικογένειας και την τελετουργία ταφής, σε μια ανυπόφορη εκδήλωση εξτρεμισμού. Γι αυτό και  αποφάσισε: «Αυτοί οι άνθρωποι, καθώς και άλλοι, το προφίλ των οποίων αναλύεται από τις δυνάμεις ασφαλείας σχετικά με τη χθεσινή εξτρεμιστική επίδειξη στο χωριό Βουλιαράτες, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στη χώρα για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από το νόμο».

Μάλιστα ο Lleshaj έκλεισε τη δήλωση υπογραμμίζοντας: «Κανείς δεν πρέπει να πάρει τη σοφία μας για αδυναμία και κανένας αλλοδαπός δεν μπορεί να παρανομήσει χωρίς να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και το νόμο».

Στην ανάρτηση υπάρχουν και φωτογραφίες από τον κόσμο που είχε πάει στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται για τα πρόσωπα που είναι ανεπιθύμητα στην Αλβανία.

Το δημοσίευμα σε αλβανικό μέσο

iefimerida.gr

Shares