Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΤΟ ΜΠΑΜ του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ! Η συμφωνία του Αιώνα…

Ο «βασιλιάς» θα εισπράξει 154 εκατ. δολάρια για το συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες = «Βελούδινο» το διαζύγιο με τους ΚαβαλίερςΤο σίριαλ με το τι θα αποφασίσει ο Λεμπρόν Τζέιμς τελειώνει, μιας κι ο «βασιλιάς» επέλεξε να φοράει την φανέλα των Λέικερς για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το… μπαμ του καλοκαιριού στο ΝΒΑ είναι εδώ!

Ο Τζέιμς Λεμπρόν, σύμφωνα με την εταιρία που τον εκπροσωπεί Klutch Sports, διάλεξε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να φορέσει την φανέλα των Λέικερς.

Μάλιστα, η συμφωνία θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων με τον «βασιλιά» να γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό με 154.000.000 δολάρια!

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς, τέσσερις φορές MVP του ΝΒΑ, τρεις φορές MVP των NBA Finals, 14 φορές NBA All-Star, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154.000.000 δολαρίων με τους Los Angeles Lakers» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο 4ος χρόνος θα είναι στο χέρι του «βασιλιά» το αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι. Τότε, θυμίζουμε ότι θα βαδίζει στα 37 του χρόνια.

Η κίνηση των Λέικερς εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει ένα σαφές ντόμινο σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ αφού θεωρείται απίθανο ο Λεμπρόν Τζέιμς να είπε το «ναι» χωρίς εγγυήσεις ενίσχυσης. Γι’ αυτό σε πρώτο πλάνο έρχεται ο γκαρντ των Σπερς Καουάι Λέοναρντ, που έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του Σαν Αντόνιο Σπερς ότι θέλει να φύγει για τους Λέικερς, επιλογή που προφανώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Shares