Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Το αληθινό πρόσωπο των ΛΟΑΤΚΙ είναι αυτό! ΒΙΝΤΕΟ…

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο Τζορτζ Σόρος και τα τσιράκια του έχουν εισβάλλει και στην ελληνική κοινωνία και κινούν τα νήματα για την υλοποίηση των δικών τους συμφερόντων.Επίσης, έχουμε γράψει πολλάκις για τα άτομα της LGBTQ κοινότητας, τα οποία προκαλούν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενοι τις αξίες των Ελλήνων και προσβάλλοντας ακόμα και την ιστορία μας.

Αν συνδέουμε τις δύο παραπάνω παραγράφους, έχουμε μια ομάδα ατόμων που υποκινείται για να τάσσεται ενάντια στο εθνικό συμφέρον.

Το παρακάτω βίντεο είναι από συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΛΟΑΤΚΙ στο Σύνταγμα, με αφορμή την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα.

Μπροστά στην ελληνική Βουλή, τα μέλη της κοινότητας κρατούν όχι μόνο τη χαρακτηριστική σημαία με το ουράνιο τόξο, αλλά και την ελληνική-ακόμα και τη ρώσικη.

Όπως ανέφεραν στο κάλεσμα τους τότε, «υποδεχόμαστε τον Πούτιν καταλλήλως, ”υψώνοντας” τη rainbow σημαία, πλαισιωμένη από την ελληνική και τη ρωσική! Για να υπερασπιστούμε τη ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητα στην Ελλάδα και τη Ρωσία» αλλά και για να δείξουν τα αντιρωσικά αισθήματα τους…

Shares