Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Τον έσυραν και του έδωσαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι»! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ για Κατσίφα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η μαρτυρία Έλληνα ιατρού που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του ομογενή ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γιατρός, ο Κατσίφας σύρθηκε τραυματισμένος για τουλάχιστον 60-70 μετρά και αμέσως του δόθηκε μια χαριστική βολή στο μέτωπο. Χαρακτηριστικό είναι πως ίχνη από αίμα φαίνονται ακόμα στις πέτρες, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο νεκρό ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες. Όπως τόνισε, ο 35χρονος εκτελέστηκε.

«Πάνω (σ.σ. στο βουνό) βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται. Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε «ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός”, κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή» είπε ο γιατρός.

Τόνισε ακόμη στην αρχή των δηλώσεών του: «Να πω για τον Κωνσταντίνο ότι δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος… Το μόνο, ας το πούμε έτσι σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά».

Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε τις δηλώσεις του γιατρού, καθώς και το σημείο που δολοφονήθηκε ο 35χρονος ομογενής:

https://youtu.be/KOWkYxib6kA

https://youtu.be/mQfv29JjUu8

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε και ο πρόεδρος Ένωσης Χιμαριωτών, Σπύρος Κούτουλας: «Ήταν ένα παιδί που αγαπούσε ίσως υπέρμετρα την πατρίδα του. Μας στεναχωρεί και μας θυμώνει η προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του” τόνισε και πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις του Έντι Ράμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα:

«Η βαρύτητα των λόγων του Αλβανού πρωθυπουργού μπορεί να κριθεί με βάση τα προηγούμενα λεγόμενά του στο twitter όταν έλεγε ότι την Ακρόπολη την έφτιαξαν Αλβανοί, δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, δεν διακρίνεται από καμία σοβαρότητα ειδικά για τα θέματα της ελληνικής μειονότητας. Προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι στη Χιμάρα δεν υπάρχει μειονότητα. Από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής του προσπαθεί με τον Ερντογάν να επιβάλουν σχέδια κατά του Ελληνισμού”.

Και επανέλαβε για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε δώσει δικαίωμα ποτέ σε κανέναν και για τίποτα”

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

CRASHONLINE

Shares