Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη στον Έβρο; Το ΠΟΛΛΑ αναπάντητα ερωτήματα… (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Τουρκία στο πλαίσιο των προκλήσεων κατά της Ελλάδος, πιθανόν να οργάνωσε τη δήθεν παραβίαση των συνόρων της από τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι αρνούνται ότι πέρασαν στην Τουρκία.

Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, όμως γεννούνται ορισμένα ερωτήματα. Στον ελληνικό στρατό υπάρχουν οι λεγόμενοι κανόνες εμπλοκής, τους οποίους είχε αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, προκαλώντας την αντίδραση των οπαδών του πολυπολιτισμού και της αθρόας λαθρομεταναστεύσεως.

Δείτε τα όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο (στο 1:42):

Το ερώτημα που γεννάται με βάσει τους κανόνες εμπλοκής που υπάρχουν (δηλαδή να λες τρεις φορές αλτ εις ει, κι αν δεν κάνει πίσω ο άγνωστος να πυροβολήσεις) είναι εάν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Εάν υπάρχουν, γιατί οι Έλληνες αξιωματικοί δεν αντέδρασαν όταν οι Τούρκοι τους πλησίασαν; (επαναλαμβάνουμε, εάν και εφόσον βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος οι δύο αξιωματικοί). Επιπλέον, μήπως δεν είχαν σφαίρες στα όπλα; Ακόμη κι αν είχαν, μήπως είχαν εντολές ότι απαγορεύεται να πυροβολήσουν, λόγω του φόβου ενός θερμού επεισοδίου;

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν καθώς το τοπίο ακόμη είναι πολύ θολό…

Shares