Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τι απαντά ο Σάκης Ρούβας για τα €27.900 που καλείται να πληρώσει…

Μια διαταγή πληρωμής που διεκδίκησε μέσω της δικηγορικής εταιρείας Νίκος Αγαπηνός και εντέλει κέρδισε ο πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά και συνεργάτης πολλών γνωστών εταιρειών και διασημοτήτων, Κωνσταντίνος Καφίρης…αποδεικνύει ότι το επαγγελματικό διαζύγιο μεταξύ των δύο συνεργατών που προέκυψε πριν από αρκετούς μήνες προκαλώντας μια ολόκληρη παραφιλολογία για το τι ακριβώς έγινε, μόνο βελούδινο δεν ήταν.

Στην εντολή πληρωμής η οποία εκδόθηκε στις 11 Ιουνίου γίνεται λόγος για ιδιωτικό συμφωνητικό που αθετήθηκε, απο το οποίο προκύπτουν χρέη της εταιρείας του ποπ σταρ Σάκη Ρουβά προς την εταιρεία του μάνατζερ του Κωνσταντίνου Καφίρη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση πληρωμής: «Η αμοιβή για τις υπηρεσίες, τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και άλλων προωθητικών ενεργειών που θα παρέχει η Progressive για τις μουσικές εμφανίσεις ή και συναυλίες, συμμετοχές και παρουσιάσεις τηλεοπτικών παραγωγών-προγραμμάτων στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας και του εξωτερικού συμφωνείται σε ποσοστό 10% επί της αμοιβής του καλλιτέχνη από τις εν λόγω εμφανίσεις (μη συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ).

Στα πλαίσια της ανωτέρω σύμβασης και εντεύθεν παροχής υπηρεσιών από πλευράς αιτούσας εταιρείας, επιτεύχθηκε από την τελευταία η συμμετοχή του καλλιτέχνη Αναστάσιου Ρουβά στο τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα «The Voice Greece 2». Τα γυρίσματα του εν λόγω ψυχαγωγικού προγράμματος ανήλθαν σε 20… και συνεπώς η αμοιβή της αιτούσας ανήλθε στο ποσό των 22.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ».

Διαβάστε τι απάντα ο τραγουδιστής εδώ.

Shares