Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τα σχόλια δικά σας! Κάναμε τον σταυρό μας με την γκάφα της Νοτοπούλου… (ΕΙΚΟΝΑ)

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για λάθος κεκτημένης ταχύτητας και όχι για έλλειψη γραμματικών γνώσεων.Αναφερόμαστε σε μια γκάφα της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία πυροδότησε ένα κύμα σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές».

Ωστόσο, δεν έκλινε το επίθετο «διευθύνων», με αποτέλεσμα να γράψει κάτι που είναι εντελώς λάθος:

«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Το γραμματικό λάθος, που στη συνέχεια φαίνεται ότι απαλείφθηκε από την υφυπουργό, δεν γλίτωσε από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο:

https://twitter.com/helenprotopapa/status/1055060061654040577

Shares