Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τί συμβαίνει με τον Βαλβέρδε; Αναμένονται ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην Μπαρτσελόνα…

Κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.Τροφή για… αμφιβολίες έδωσε η δήλωση του ίδιου του «Τσινγκούρι». «Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο, ποιος ξέρει; Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι τα πράγματα. Ποτέ δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Για εμάς, οι δύο μήνες είναι κάτι πολύ μακρινό. Αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, όλοι είναι ευχαριστημένοι , εάν χάσεις όλοι σε κοιτάνε.

Αυτό που θέλω είναι να είναι όλοι να είναι ικανοποιημένοι με το έργο. Αλλά δεν πρόκειται να γελιόμαστε. Αν δεν κερδίσεις το πρωτάθλημα, τότε όλοι θεωρούν υπεύθυνο τον προπονητή. Όμως θα δούμε», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός.

Σύμφωνα με την Marca, πολλά θα κριθούν όχι μόνο από την πορεία της «Μπάρτσα» στη La Liga, αλλά και στο Champions League, καθώς ο περσινός αποκλεισμός-σοκ από τη Ρόμα στα προημιτελικά δεν άρεσε σε κανέναν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο ως το 2020, ωστόσο υπάρχει οψιόν από πλευράς του κλαμπ να διακόψει τη συνεργασία αυτό το καλοκαίρι καταβάλλοντας μια μικρή αποζημίωση στον προπονητή.
sport-fm.gr

Shares