Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Πολάκη σε Αυτιά! Απίστευτες ύβρεις…

Φαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης ενοχλείται από το είδος της δημοσιογραφίας που κάνει ο Γιώργος Αυτίας, εκείνο της αντικειμενικότητας και της αποκάλυψης κάθε μελανού σημείου της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση.Με εκφράσεις πεζοδρομίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον έγκριτο δημοσιογράφο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Ο Πολάκης αναδημοσίευσε μια παλαιότερη ανάρτησή του για τον Γιώργο Αυτιά και μια ανάρτηση του left.gr, συμπληρώνοντας:
«Αυτιά, “γίγαντα” της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών, πάρε τον Ρωμανιά, ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο επιλογές. Ή επιβιβαστείτε στον ιπτάμενο δίσκο του εξωγήινου του Κυριάκου και εξαφανιστείτε για άλλο γαλαξία ή βρείτε ένα καλό γκρεμό και πέστε!!!

Θέλω βρε ξεφτίλισμα της δημοσιογραφίας να δω τι λογαριασμούς θα βγάζεις τώρα στα πινακάκια σου για τις συντάξεις…».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2092292867680850&id=100007004708966

Aντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τέτοιουςείδους λεξιλόγιο δεν αρμόζει σε έναν υπουργό-φυσικά τι άλλο να περιμέναμε από τον κο Πολάκη ο οποίος μας έχει συνηθίσει να μην καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ του… σαλονιού και του λιμανιού.

Ωστόσο, πρόκειται για μια ακραία λεκτική επίθεση προς έναν δημοσιογράφο ο οποίος έχει αποδείξει ότι υπηρετεί πιστά το δημοσιογραφικό του καθήκον και δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Μάλλον αυτό πείραξε τον κο Πολάκη…

Shares