Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“Σφαγή” στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη Βόρεια Μακεδονία! Ποιος είπε ότι είναι καλή η συμφωνία;.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καμμένος έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας, όμως αμέσως μετά ήρθε (δύο φορές) η δήλωση Παπαχριστόπουλου ότι διαφωνεί, ότι η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία είναι καλή. Κάποιοι “βλέπουν επίσης” κι άλλους διαφωνούντες και έτσι προβλέπουν… σφαγή στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πολλοί έσπευσαν να αφαιρέσουν από την κυβερνητική πλειοψηφία τις εννέα ψήφους, ωστόσο φαίνεται ότι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα υπάρξουν ψήφοι υπέρ της συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία.
Πολλοί μιλούν για πιέσεις προς τους διαφωνούντες να παραιτηθούν, να παραδώσουν την έδρα. Ωστόσο ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι δεν φοβάται να πάει σπίτι του χωρίς να διευκρινίζει εάν θα παραιτηθεί, πριν την ψηφοφορία ή εάν “θα πάει σπίτι του” διότι θα κοπεί από τους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος μετά την ψήφιση της συμφωνίας.

Ο Δημήτρης Καμμένος από την πλευρά του είπε ότι δεν ασχολείται… με τον κ. Παπαχριστόπουλο και έτσι φαίνεται ότι υπάρχει… μια ωραία ατμόσφαιρα στο κόμμα. Ατμόσφαιρα που σύμφωνα με κάποιους θα βαρύνει ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που ακόμη ένας ή δύο εκ των εκλεγμένων με τα ψηφοδέλτια του κόμματος στηρίξουν τη συμφωνία.

newsit

Shares