Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Τέξας! Δύο ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ από πακέτα-ΒΟΜΒΕΣ στο Όστιν…


Δύο άντρες μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο μετά από μια έκρηξη που ταρακούνησε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ώστιν του Τέξας. Η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή καθώς επρόκειτο για πακέτα-βόμβες.

Οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο δύο εκρήξεις, αλλά η αστυνομία επιβεβαίωσε μόνο μία κλήση. Η νοσοκομειακή έκτακτη ιατρική υπηρεσία (EMS) λέει ότι ένα “κρίσιμο περιστατικό” έχει αφήσει τραυματισμένους δύο ανθρώπους. Οι τραυματισμοί είναι σοβαροί, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

«Είναι προφανές ότι υπήρξε μια έκρηξη η οποία τραυμάτισε δύο άτομα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ώστιν Brian Manley στους δημοσιογράφους μετά το περιστατικό.

Η περιοχή εξακολουθεί να ερευνάται, πρόσθεσε ο Manley, σημειώνοντας ότι η αστυνομία ελέγχει ένα άλλο ύποπτο αντικείμενο που ανακάλυψε στην ίδια περιοχή. «Έχουμε ένα δεύτερο αντικείμενο στην περιοχή, ένα σακίδιο, το οποίο φροντίζουμε τώρα για να διασφαλίσουμε ότι είναι ασφαλές», είπε.

Οι αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αν πιστεύουν ότι η έκρηξη συνδέεται με τις τρεις εκρήξεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ώστιν νωρίτερα αυτό το μήνα, όμως φαίνεται ότι δεν αποκλείεται τίποτα.

Shares