Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικές αλήθειες από τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: Aνοίγει η κερκόπορτα για το μέλλον…

Αυτή την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών οι Σκοπιανοί την «έφτυσαν» στο δημοψήφισμα. Αποχή στα ύψη, κάτι που καθιστά το δημοψήφισμα άκυρο στην ουσία.Βλέπετε, ο φανατισμός των Σκοπιανών, μέσω του εκπαιδευτικού τους συστήματος, είναι τόσο μεγάλος, που ακόμα κι αυτήν τη Συμφωνία των Πρεσπών, που τους δίνει εθνικότητα και γλώσσα, δεν την αποδέχονται.

Το μόνο που κράτησε η ελληνική πλευρά είναι το πρόθεμα «Βόρεια», στο Μακεδονία και όλοι είδαμε τι έγινε στα Σκόπια.

Ωστόσο, ακόμα κι αυτή η αναγνώριση του όρου «Βόρεια Μακεδονία» στα σύνορά μας αποτελεί έναν τεράστιο κίνδυνο για το μέλλον της χώρας μας.

Βλέπετε, η έννοια της Βόρειας Μακεδονίας προϋποθέτει την ύπαρξη και μίας Νότιας Μακεδονίας. Κατά συνέπεια, το όραμα της Μεγάλης Μακεδονίας, που κάποιοι πιστεύουν στα Σκόπια, το ενισχύουμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εδώ λοιπόν είναι ο κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αφού πια η έννοια του Μακεδόνα θα ταυτίζεται με την εθνικότητα του (σημερινού) Σκοπιανού, τότε ο κάτοικος της Μακεδονίας μας τι θα είναι; Είναι γνωστό σε όλους (πλην της κυβέρνησής μας μάλλον) πως η έννοια του Έθνους δεν έχει γεωγραφικά σύνορα. Στην ουσία, με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγουμε την κερκόπορτα για την ενίσχυση του σκοπιανού σοβινισμού. Μαζί με την πρόβλεψη για έξοδο των Σκοπιανών στον Θερμαϊκό, τελειώνουμε τα Βαλκάνια με τη σημερινή τους μορφή.

Πιο αναλυτικά: Αυτήν τη στιγμή, αν οριστικοποιηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, τότε θα έχουμε μία μακεδονική εθνότητα στο κράτος της «Β. Μακεδονίας». Οι Μακεδόνες αυτοί θα έχουν προγόνους που ζούσαν στη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας, που σήμερα τυγχάνει να βρίσκεται υπό ελληνικό έλεγχο. Εμμέσως δηλαδή γίνεται αποδεκτό πως η Μακεδονία βρίσκεται υπό κατοχή ελληνική, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αυτός είναι κι ο λόγος που η Ελληνική Λύση υποστηρίζει πως η μόνη αποδεκτή ονομασία είναι «Βαρντάσκα».

Βαρντάσκα η περιοχή που ο Τίτο βιαίως μετονόμασε σε Μακεδονία για να μπορεί να διεκδικεί την έξοδο στο Αιγαίο.

Είναι η μόνη ονομασία που απηχεί την ιστορική και γεωγραφική πραγματικότητα που το ΝΑΤΟ παραβλέπει (για τους δικούς του λόγους).

Η Ελληνική Λύση καλεί το παρόν κοινοβουλευτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των εθνικών περιστάσεων. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι και θα τους βρούμε μπροστά μας. Δυστυχώς.

του Κυριάκου Βελόπουλου
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Shares