Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα: Δεν τη θέλω τη ζωή χωρίς την ψυχή μου…

Το μυαλό της δεν μπορεί ακόμα να χωρέσει την φρικτή αλήθεια και το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε το σπιτικό της

Το μυαλό της δεν μπορεί ακόμα να χωρέσει την φρικτή αλήθεια και το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε το σπιτικό της.

Ο λόγος για την μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε εχθές νεκρός από τα όπλα ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας της Αλβανίας.

Σε εμφανή κατάσταση σοκ, η μητέρα του 35χρονου ομογενή εξέφρασε την οδύνη της μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Γιατί να το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου; Είχε χαρά να στολίσει το σχολείο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για να τιμήσει τους ήρωες. Δεν την ήθελαν τη μειονότητα οι Αλβανοί» επαναλάμβανε σοκαρισμένη η τραγική μητέρα.

«Δεν τη θέλω πια τη ζωή μου χωρίς το παιδί μου, χωρίς την ψυχή μου» είπε θρηνώντας η γυναίκα, και στη συνέχεια έκλεισε τη γραμμή, μην μπορώντας να συνεχίσει.

Οι δυο αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσιφά που μένουν μόνιμα στην Αθήνα μετέβησαν τη νύχτα στο χωριό για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Υπενθυμίζεται ότι εχθές, η μητέρα του 35χρονου – που δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε – είδε Αλβανούς αστυνομικούς, οπλισμένους σαν αστακούς, να εισβάλλουν στο σπίτι και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ψάχνοντας τον γιο της.

Ομογενείς καταγγέλουν μάλιστα ότι η γυναίκα δέχτηκε και χτυπήματα από τους αστυνομικούς, όταν σαστισμένη βρέθηκε μπροστά τους.

Ο θρήνος της μητέρας του Κων Κατσίφα
Πρώτο Θέμα
Shares