Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγκλονίζει η μητέρα του Κ.Κατσίφα: To παιδί μου σήκωνε τη σημαία για την Ελλάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν έκανε το παιδί μου τίποτα υπήρχε η δικαιοσύνη» δήλωσε το πρωί της Τρίτης η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα του ομογενή που έπεσε νεκρός την 28η Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες από πυρά αλβανών αστυνομικών.«Κανένας δεν μας εξηγεί τίποτα. Το παιδί μου δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, απλά σήκωνε τη σημαία για την Ελλάδα» είπε η μητέρα του 35χρονου.

«Δεν χωνεύουν την Ελλάδα εδώ. Το παιδί μου ήθελε τη μάνα-Ελλάδα» συνέχισε ενώ περιγράφοντας την είσοδο των Αλβανών αστυνομικών στο σπίτι της λίγη ώρα μετά το χαμό του γιου της είπε ότι «άνοιξα τα χέρια μου και δεν τους άφηνα να μπουν μέσα, τους έλεγα “τι γίνεται;” και αυτοί δεν μου απαντούσαν».

Σύμφωνα με την ίδια ο Κωνσταντίνος Κατσίφας «ερχόταν εδώ τα τελευταία 5-6 χρόνια και σήκωνε σημαίες και στόλιζε το χωριό για τους ήρωές μας».

Η μητέρα του 35χρονου κατηγόρισε και συγχωριανούς της στους Βουλιαράτες λέγοντας ότι «η αστυνομία τα μαθαίνει από τους κολαούζους από το χωριό».

«Ήθελαν να το λυγίσουν το παιδί μου, γι’ αυτό μου το “έφαγαν” το παιδί μου» πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι όσα έγιναν έγιναν «πρώτα για τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινότητας».

Ωστόσο η ίδια διεμήνυσε ότι «θα ειμαι δυνατή για την Ελλάδα και τη Βόρεια Ήπειρο».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι «εγώ του τα έλεγα να προσέχει αλλά αυτός δεν φοβόταν και μου έλεγε δεν κάνω τίποτα».

proththema.gr

Shares