Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ στο ΜΠΑΚΙΝΓΧΑΜ!Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον…

– “Βόμβα” στην βασιλική οικογένεια – Αποκαλύψεις για το “σκοτεινό” παρελθόν του πεθερού της Πίπα Μίντλετον – Συνελήφθη στην Γαλλία με κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου – Δύο συνολικά οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση για τον 75χρονο Ντέιβιντ

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία, μετά την αποκάλυψη πως ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου στη Γαλλία!

Η είδηση αυτή «ταρακουνά» για τα καλά το Μπάκιγχαμ, αφού η Πίπα είναι η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο Ντέιβιντ Μάθιους συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από άνδρες της μονάδας προστασίας ανηλίκων. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αλλά χθες, του ασκήθηκε δίωξη για «βιασμό ανηλίκου από πρόσωπο που είχε εξουσία επί του θύματος», ανέφερε η πηγή αυτή, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1.

Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο 75χρονος Μάθιους χρονολογείται από το 1998-99. Η μήνυση όμως κατατέθηκε το 2017.

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε πέρσι τον Μάιο τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους, γιο του Ντέιβιντ.

Δύο οι κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις
Όπως ανέφεραν δικαστικές πηγές από την Γαλλία, συνολικά κατηγορείται για δύο σεξουαλικές επιθέσεις στο παρελθόν. Η μία ήταν στο Παρίσι και η άλλη στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής που ανήκει στην Γαλλία, και στο οποίο ο Μάθιους έχει πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Μάθιους ζει πλέον μόνιμα στον Άγιο Βαρθολομαίο, και όπως μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ αρνείται κάθε κατηγορία. Ωστόσο το επόμενο διάστημα αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες και να περάσει δικαστήριο.
NEWSIT

Shares