Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ στην Ισπανία! Αδέρφια μποξέρ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ για τον ΒΙΑΣΜΟ Βρετανίδας στην Ίμπιζα…

Χειροπέδες σε δύο επαγγελματίες μποξέρ μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό από 29χρονη Βρετανίδα στην Ίμπιζα.Ο Paul Upton και ο αδερφός του Sonny καταδικάστηκαν σε φυλακή μετά την ακροαματική διαδικασία για τον βιασμό της 29χρονης Βρετανίδας στην Ίμπιζα. Τα δύο αδέρφια προπονούνταν μέχρι πρόσφατα από τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Ricky Hatton.

Ο 21χρονος επαγγελματίας μποξέρ Bradley Smith από το St Ives, στο Cambridgeshire, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, όπως και ένας τέταρτος Βρετανός.

Η επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αρνούνται τον ομαδικό βιασμό.

Η 29χρονη υποστηρίζει πως βιάστηκε ομαδικό αφού την ανάγκασαν να πάρει δύο χάπια μετά τη γνωριμία τους στο διάσημο μπαρ Linekers. Είπε στους αστυνομικούς πως την πήγαν στο διαμέρισμα όπου έμεναν και τη βίαζαν ομαδικά.

Τα αδέρφια μποξέρ μέχρι και τη σύλληψή τους ανέβαζαν αρκετές φωτογραφίες στα social media από την Ίμπιζα. Πλέον κρατούνται στη φυλακή. Οι αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά την καταγγελία της 29χρονης Βρετανίδας.

«Γνώρισε τους άντρες ενώ βρισκόταν με φίλες της στο μπαρ Linekers στο Σαν Αντόνιο. Οι φίλες της έφυγαν και της είπαν ότι θα γυρίσουν. Στο μεταξύ η 29χρονη άρχισε να μη νιώθει καλά και οι τέσσερις φίλοι προσφέρθηκαν να τη συνοδεύσουν στο ξενοδοχείο της.

Αφού έφυγαν από το μπαρ, κατευθύνθηκαν προς την παραλία. Ένας από αυτούς της έδωσε να πάρει δύο χάπια και ένας άλλος έπεσε για μπάνιο. Μετά την παραλία γύρισαν στο διαμέρισμά τους όπου και τη βίαζαν ομαδικά. Έφυγε κλαίγοντας και χωρίς να ξέρει που βρίσκεται».

Έρευνα μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό
Η 29χρονη, που είχε πιει πολύ, δεν μπορούσε να δώσει στην αστυνομία σαφή εικόνα για τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα. Εξετάστηκε σε νοσοκομείο μετά την καταγγελία. Δύο από τους τέσσερις άντρες έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση, ενώ οι αλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την ανάκρισή τους. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι που συνδέονται με την αποφυλάκισή τους.

Σε κανέναν δεν έχουν ασκηθεί διώξεις για οποιοδήποτε έγκλημα σύμφωνα με το ισπανικό δίκαιο. Όπως συνηθίζεται στην Ισπανία, οι ύποπτοι κατηγορούνται λίγο πριν από τη δίκη.

Οι δύο Βρετανοί που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την εμφάνισή τους στο δικαστήριο για τον φερόμενο ομαδικό βιασμό, έκαναν check out από τα δωμάτια όπου έμεναν. Δεν είναι σαφές αν παραμένουν στην Ίμπιζα ή έχουν φύγει από την Ισπανία.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έδωσαν στις αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Το προσωπικό είπε στους ερευνητές πως δεν έγιναν μάρτυρες σε οτιδήποτε ασυνήθιστο τη μοιραία νύχτα».

Οι ερευνητές θα προσπαθήσουν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ και να εξακριβώσουν αν δόθηκε η ακριβής εκδοχή γεγονότων από την 29χρονη. Οι εξετάσεις θα προσδιορίσουν τη φύση των χαπιών που υποστηρίζει ότι της χορηγήθηκαν. Οι δύο μποξέρ που κρατούνται με εγγύηση αναμένεται να ζητήσουν την απελευθέρωσή τους με εγγύηση μέσω των δικηγόρων τους.
newsit.gr

Shares