Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

ΣΟΚ: Πως ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ έγινε της… “ΜΟΔΑΣ” από τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Δυστυχώς οι τζιχαντιστές έχουν βλάψει πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζουμε τον υπό παρακμή Δυτικό πολιτισμό. Οι πρακτικές τους έχουν περάσει χωρίς να το αντιληφθούμε καν μέσα στον Δυτικό πολιτισμό.

Εξηγούμεθα: Όταν ξεκίνησε να ισχυροποιείται το Ισλαμικό Κράτος, εντελώς «τυχαία» το να αφήνεις μούσι έγινε μόδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα (αυτό δεν είναι μια χαζομάρα, πολλοί ειδικοί το επεσήμαναν).

Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό ο αποκεφαλισμός έχει γίνει επίσης της μόδας. Αυτό φαίνεται από δύο σημεία. Πρώτον, ο «καλλιτέχνης» που έφτιαξε τις προηγούμενες ημέρες το πορτρέτο του Μπάρακ Ομπάμα, είναι ένας άνθρωπος που έφτιαχνε πίνακες με έγχρωμες γυναίκες να κρατάνε τα κεφάλια λευκών. Εκτός απ’ τον ρατσισμό που κρύβει αυτό, δείχνει και τη… μόδα.

Το δεύτερο περιστατικό έρχεται από μια «εβδομάδα μόδας» στο Μιλάνο, όπου τα μοντέλα βγήκαν και φωτογραφήθηκαν κρατώντας το… κεφάλι τους στα χέρια τους.

Μπορεί να φαίνεται αστείο, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η μόδα δεν έχει βγει τυχαία, πήρε τα πάνω της λόγω τζιχαντιστών. Και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη θα γίνει μόδα από αυτή την εγκληματική οργάνωση…

Shares