Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!Βρετανικά υποβρύχια έτοιμα να χτυπήσουν με πυραύλους τη Συρία…

Εντολή της Τερέζας Μέι να τεθούν τα πληρώματα σε άμεση ετοιμότητα – Επίκειται χτύπημα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τις πρωινές ώρες της Πέμπτης

Οι σειρήνες του πολέμου ηχούν έντονα πλέον γύρω από τη Συρία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, υποβρύχια που μεταφέρουν βαλλιστικούς πυραύλους πλέουν ανοιχτά από τις ακτές της Συρίας, έτοιμα να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι, η εντολή της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι είναι να τεθούν σε άμεση ετοιμότητα, καθώς δεν αποκλείεται το πυραυλικό χτύπημα να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είναι έτοιμη να δώσει το πράσινο φως προκειμένου η Βρετανία να συμμετάσχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις ως απάντηση για την φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία, μετέδωσε το απόγευμα το βρετανικό δίκτυο BBC.

Η Μέι δεν θα ζητήσει προηγουμένως την έγκριση του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία και οι εξελίξεις τρέχουν πλέον με κινηματογραφικές ταχύτητες.
protothema

Shares