Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΑΛΟΣ στη Σουηδία από δηλώσεις ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ: “Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ οι οργανώσεις ΚΑΤΑ της μετανάστευσης”…


Η Soraya Post, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη φεμινιστική πρωτοβουλία της Σουηδίας, πρότεινε τις προηγούμενες ημέρες να απαγορευτούν τα πολιτικά κόμματα που ασκούν κριτική στην μετανάστευση, προκαλώντας σάλο τόσο στη Σουηδία όσο και στην Ευρώπη γενικότερα.
Το Soraya αναφέρει στο περιοδικό ETC: “Αποτελεί μεγάλη απειλή για τη δημοκρατία και τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα κόμματα όπως οι Σουηδοί Δημοκρατικοί (SD). Το SD εξακολουθεί να έχει μια ομοφοβική, εθνικιστική, ρατσιστική και ξενοφοβική πολιτική, κάτι τέτοιο δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθούν να αποκλείουν τις μειονότητες “.

“Η Σουηδία πρέπει να απαγορεύσει τις οργανώσεις που υποστηρίζουν το ρατσισμό” αλλιώς όλο αυτό “θα τελειώσει με γενοκτονία στη Σουηδία”, συνεχίζει η Soraya στο περιοδικό.

Και καταλήγει: “Ως ακτιβίστρια φεμινίστρια και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν μπορώ να δεχθώ ότι η ρατσιστική και ξενοφοβική προπαγάνδα μίσους αυξάνεται στην κοινωνία μας. Θέλω μια κοινωνία που να βλέπει ίσους όλους τους ανθρώπους, να προστατεύονται και να ενισχύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων».

 

Αυτό που ξέχασε να μας πει η Soraya Post είναι ότι η γενοκτονία, εάν η Σουηδία συνεχίσει να δέχεται τόσους λαθροεισβολείς, δεν θα γίνει από δήθεν “ακροδεξιούς” αλλά από τους ισλαμιστές που η ίδια υποστηρίζει, όταν αυτοί γίνουν πλειοψηφία.

Και φυσικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι δήθεν υπερασπιστές της ελευθερίας είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι εχθροί της. Αυτοί θέλουν να φιμώνουν ιδέες και απόψεις που δεν τους αρέσουν…

Shares