Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ραγδαία εξέλιξη! Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – απαγορευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης της οδού Γλάδστωνος όπου έπεσε νεκρός ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.Η απολογία του 73χρονου, ο οποίος βρισκόταν από τις 8 το πρωί στα δικαστήρια, ξεκίνησε μετά τις 10 το πρωί. Έξω από το ανακριτικό γραφείο είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι του 33χρονου φωνάζοντας συνθήματα, όπως: “Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και αφεντικά κάναν τη δολοφονία” .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 73χρονος κοσμητοπώλης στην απολογία του υποστήριξε πως ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία και πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Συνήγορος κοσμηματοπώλη: Κινήθηκε υπό το κράτος ταραχής

«Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος ενόψει ότι κινήθηκε υπο το κράτος ταραχής προερχόμενης από την προηγηθείσα παραβίαση του καταστήματος του και τον βανδαλισμό της περιουσίας του που έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του. Ενήργησε παρασυρθείς σε υπερβολή η οποία όμως κατά το αποτέλεσμά της δεν μπορεί να συνδεθεί με το επελθόν θλιβερό και ανεπιθύμητο αυτό αποτέλεσμα αφού περιορίζεται σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιατροδικαστικής έκθεσης σε μη δυνάμενες να προκαλέσουν το θάνατο μικρές θλαστικές κακώσεις», δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου κοσμηματοπώλη, Χάρης Αναγνωστοπουλος.

protothema.gr

Shares