Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ20»…

Αποφασισμένος για εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδουν σήμερα οι αθλητικές ιστοσελίδες, βρέθηκε σήμερα στου Ρέντη και ανακοίνωσε αφ’ ενός βαρύ πρόστιμο στους παίκτες και αφ’ ετέρου τη συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας ως το τέλος της σεζόν με τους παίκτες των ακαδημιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έβαλε στο κάδρο κυρίως τους παίκτες ως βασικούς υπεύθυνους για την εικόνα της ομάδας και όχι τον Όσκαρ Γκαρθία. Εμφανίζεται μάλιστα να τους είπε: «θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας».

Ο Μαρινάκης φέρεται να ανακοίνωσε πρόστιμο 400.000 ευρώ συνολικά, τα οποία πιθανότατα θα διαθέσει στον Ερασιτέχνη, ενώ είπε ότι άμεσα θα αρχίσει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Κατηγόρησε μάλιστα τους παίκτες ότι με τη συμπεριφορά τους έδιωξαν τρεις προπονητές. «Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχτηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας» φέρεται να είπε.
koutipandoras

Shares