Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στην Αλεξανδρούπολη! Τρεις ΝΕΚΡΟΙ κι επτά τραυματίες ο απολογισμός…

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία με τους έξι νεκρούς σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Καβάλας, ακόμη ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της…Τετάρτης αυτή τη φορά λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη. Τρία άτομα σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν κινούνταν με κατεύθυνση προς το νομό Ροδόπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Ιταλίας, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου.

Ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, βρίσκεται στο χειρουργείο αυτή την ώρα, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την εκτροπή του οχήματος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας εκ των τραυματιών.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
cnn.gr

Shares