Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αήττητων στην Τούμπα…

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (21:30, Novasports 1) τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα, με τα “μωρά” του Δώνη να δοκιμάζονται για πρώτη φόρα κόντρα σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα.Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην τελευταία μέρα της όγδοης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί τους «πράσινους», με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του και να βρεθεί για πρώτη φορά μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την απώλεια βαθμών του Ατρομήτου στην Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα έχει Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, έχοντας μπροστά τους τον Πέλκς. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μπίσεσβαρ και ο Ζαμπά, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Πρίγιοβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα και Ακπόμ.

Τεστάρει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός
Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» θέλει να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία του. Οι «πράσινοι» έχουν 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Αν ο Έλληνας τεχνικός παρατάξει την ομάδα του με 3-4-3, τότε ο Πούγγουρας αναμένεται να προστεθεί στην άμυνα και να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Χατζηθεοδωρίδης. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή βρίσκονται 23 παίκτες, καθώς επέστρεψαν οι Κάτσε, Γιόχανσον και Μουνιέ και λίγο πριν τη σέντρα θα αποφασιστεί ποιοι πέντε θα μείνουν εκτός.

NEWSIT

Shares