Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στη Φθιώτιδα! Συνταξιούχος αστυνομικός άνοιξε πυρ…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνταξιούχος αστυνομικός προκαλεί πανικό στους γείτονές του. Σύμφωνα με πληροφορίες και την Πρωτομαγιά είχε πάλι πυροβολήσει…Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που όπως αναφέρουν πληροφορίες είχε διατελέσει επί σειρά ετών και Αστυνομικός Διευθυντής στο νομό Φθιώτιδας έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής επεισοδίου με πυροβολισμούς.

Ο 80χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Σπερχειάδα και άρχισε να πυροβολεί άσκοπα στον αέρα. Όλη η γειτονιά βγήκε έντρομη στα μπαλκόνια ενώ κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως κατήγγειλαν οι γείτονες το ίδιο είχε κάνει και ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ήταν μεθυσμένος.

Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του, ο ίδιος αρνήθηκε ότι πυροβολούσε, ωστόσο στο σπίτι μετά από έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα όπλα.

Τα δυο από αυτά, μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα πιστόλι, φέρεται ότι τα κατείχε νόμιμα, αλλά η άδειά τους είχε λήξει. Για τα υπόλοιπα δεν είχε άδεια και ισχυρίστηκε ότι είναι παλιά και τα έχει για κειμήλια.

Ο πρώην αστυνομικός συνελήφθη και τα όπλα κατασχέθηκαν. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος θα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Πηγή: LamiaReport

Shares