Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Πασίγνωστος ηθοποιός ευχαριστεί τον Σατανά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον … Σατανά ευχαρίστησε ο Κρίστιαν Μπέιλ παραλαμβάνοντας το βραβείο του στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του ως Ντικ Τσέινι, στην ταινία «Vice».Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σατανά λέγοντας πως εμπνεύστηκε από αυτόν για να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον σκηνοθέτη Ανταμ ΜακΚέι, ευχαριστώντας τον, αλλά ταυτόχρονα άρχισε να εκτοξεύει τις βολές του κατά του Τσέινι.

«Ηθελε να βρει για τον ρόλο κάποιον που να μην έχει απολύτως κανένα χάρισμα και να τον έχουν διασύρει όλοι. Οπότε διάλεξε εμένα», είπε και συνέχισε: «Ευχαριστώ τον Σατανά που μου έδωσε έμπνευση για να ερμηνεύσω αυτόν τον ρόλο!», πρόσθεσε.

Και μπορεί η σύνδεση που έκανε να μην ευχαρίστησε το περιβάλλον του Τσέινι, άφησε όμως ικανοποιημένη την «Εκκλησία του Σατανά», η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει την.. κολακεία της:

Για εμάς ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας και ατομικότητας και αποτελεί μια μεταφορική προβολή των υψηλότερων προσωπικών δυνατοτήτων μας. Καθώς το ταλέντο και η ικανότητα του Μπέιλι του χάρισαν αυτό το βραβείο, αυτό είναι κάτι που ταιριάζει. Χαίρε Κρίστιαν! Χαίρε Σατανά!», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter.

Shares