Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!Οι Τούρκικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί «βομβαρδίζουν» τη Μυτιλήνη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ραδιοφωνική έρευνα έκανε στο κέντρο της Μυτιλήνης, ένας εκ των ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών της Λέσβου, ο Χρήστος Βαλασέλλης.

Πήγε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Μυτιλήνης και σκάναρε με το ραδιόφωνο τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που πιάνουν οι δέκτες στο κέντρο της πόλης.Εκεί όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο του Χρήστου Βαλασέλλη, η Μυτιλήνη «βομβαρδίζεται» από τους Τουρκικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν από τα Μικρασιατικά παράλια.

Ο Χρήστος Βαλασέλλης γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook…

«16 Ελληνικοί & 37 Τουρκικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Κέντρο της Μυτιλήνης.

Και που να πάτε ακόμα και 5 χιλιόμετρα εκτός πόλης που οι τουρκικοί σταθμοί εκτοξεύονται πάνω από τους 50 και οι ελληνικοί λιγότερο από 10.

Και αυτό γιατί όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ως τώρα προσπαθούν να κλείσουν τους Ελληνικούς ενώ η Τουρκία τους επιχορηγεί κιόλας.

Το scan το έκανα με εξωτερική κυκλική κεραία λήψης FM σήμερα το απόγευμα, με δέκτη πολύ καλής επιλεκτικότητας, γιαυτό χρησιμοποίησα αυτοκινήτου που τα πιάνει όλα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΥΓ. Υπήρχαν άλλοι 7-8 τουρκικοί σταθμοί που λαμβάνονται αλλά δεν σταμάτησε σε αυτούς το auto-scan γιατί δεν ήταν αρκετά δυνατοί. Οπότε άνετα το λες και 45 σταθμούς… Οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνονται από το κέντρο εκπομπής του όρους Manisa βόρεια της Σμύρνης, και κάποια άλλα από πιο βόρεια του Αιβαλιού.»

 

https://www.facebook.com/chris.valasellis/videos/10156213939967748/

lesvosnews.gr

Shares