Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Ο υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους»: Προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα…

Επίθεση εξαπέλυσε η τουρκική εφημερίδα Haber46 στον Πάνο Καμμένο, με δημοσίευμα που έχει τίτλο «Ο υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες έχει ξεπεράσει τα όρια».Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας την Κυριακή 25/01- μετά την στρατιωτική παρέλαση όπου στην ομιλία του απείλησε με «συντριβή» την Τουρκία- το δημοσίευμα αναφέρει ότι η «η Ελλάδα αυξάνει κάθε μέρα τις προκλήσεις προς την Τουρκία».

Οι αλαζονικές δηλώσεις της Ελλάδας σχετικά με την αύξηση της έντασης είναι αρκετά αποτελεσματικές. Μιλώντας σε στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έβαλε ως στόχο την Τουρκία» τονίζεται στο θέμα και παραθέτοντας ένα απόσπασμα της ομιλίας, προστίθεται ότι ο κος Καμμένος«βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία με τέτοιες εκφράσεις».

Στο τέλος του άρθρου τονίζεται ότι όταν ο Έλληνας υπουργός πήγε για την κατάθεση στεφάνου στην μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου στα Ίμια, «είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και απομακρύνθηκε γρήγορα από την περιοχή, χωρίς να κοιτάξει πίσω».

Shares