Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ο Τσίπρας ξεκινάει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ εκστρατεία! Θυμήθηκε ξανά τις γερμανικές ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…

Φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για εκλογές, αφού μετά από 3 χρόνια θυμήθηκε τις γερμανικές αποζημιώσεις.Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε σήμερα σε περιοδία στην Κρήτη, και βρισκόμενος στο δημαρχείο των Χανίων δήλωσε ότι «είναι ιστορικό χρέος απέναντι σε αυτούς που έφυγαν αλλά και απέναντι στις επόμενες γενιές. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε το πόρισμα για τις διεκδικήσεις, το οποίο θα έρθει μέχρι το τέλος του έτους στην Ολομέλεια της Βουλής για τις περαιτέρω κινήσεις μας με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Μάλιστα σημείωσε ότι η κυβέρνηση και τοπικοί φορείς θα ελέγχουν από κοινού, «πώς προχωράει η υλοποίηση των έργων που από κοινού καταλήξαμε στα Αναπτυξιακά Περιφερειακά Συνέδρια».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν την οργή του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος έγραψε στο twitter: “Ο προσκυνητής της Μέρκελ θυμήθηκε τις Γερμανικές αποζημιώσεις σήμερα λίγο πριν τις εκλογές !Για τα κλεμμένα αρχαία τίποτα,για τον κλεμμένο χρυσό τίποτα,Για τις επανορθώσεις τίποτα,για το αναγκαστικό δάνειο τίποτα !ΠΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;”

Δείτε το tweet και τις δηλώσεις Τσίπρα:

Shares