Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Ράμα στηρίζει τους Αλβανούς παίκτες της Ελβετίας και ανοίγει λογαριασμό για το ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τους επιβλήθηκε για τον “αετό”…


Τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου οι Αλβανοί πολίτες να καλύψουν το πρόστιμο -ή μέρος αυτού- που επιβλήθηκε στους Γκρανίτ Τζάκα και Τζερντάν Σακίρι, για τον πανηγυρισμό που έκαναν στα γκολ…
που σημείωσαν κόντρα στη Σερβία, άνοιξε χθες ο Έντι Ράμα. Ο Αλβανός πρωθυπουργός προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ως αντίδραση για την τιμωρία των δύο Ελβετών διεθνών, που έχουν καταγωγή από το Κόσοβο.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που χάρισαν τη νίκη στην Ελβετία, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που έληξε με σκορ 2-1. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους, σχημάτισαν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», κίνηση που συμβολίζει τον αλβανικό εθνικισμό και επεκτατισμό.

w37spnvm

Ωστόσο, τόσο οι Αλβανοί που ζουν στη γειτονική χώρα όσο και αυτοί του εξωτερικού, θεωρούν ότι είναι άδικη η τιμωρία των 10.000 ελβετικών φράγκων που επιβλήθηκε σε Τζάκα και Σακίρι, παρόλο που πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν την αίσθηση ότι η ποινή ήταν… χάδι. Ο λογαριασμός που άνοιξε ο Ράμα έχει το όνομα «Μην φοβάστε τον Αετό» και είναι σε τράπεζα αυστριακών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα.
newsbeast.gr

Shares