Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Πούτιν ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ! Τήρησε την υπόσχεσή του…

Κράτησε την υπόσχεσή του ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν στην Άγκυρα, ο τελευταίος φέρεται να έθεσε στον Τούρκο ομόλογο του, το θέμα της απελευθέρωσης των Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης.


Η απάντηση του Ερντογάν ήταν αρνητική καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος συνδέει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με τους οκτώ πραξικοπηματίες. Συγκεκριμένα η απάντηση του Τούρκου Προέδρου ήταν άμεση και αρνητική. Ανέφερε πως δεν σκοπεύει να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιωτικούς καθώς η Αθήνα έχει στην κατοχή της τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα, την έκδοση των οποίων ο Ερντογάν επιθυμεί διακαώς.
Πέρα όμως από την είδηση πάμε στο ουσιαστικό κομμάτι.
1. Πιστεύουμε πως ήταν προσχεδιασμένη η σύλληψη
2. Ο Πούτιν, ο θανάσιμος εχθρός των ΗΠΑ, μεσολάβησε μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν 2 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ
3. Ακόμα και τώρα ο Πούτιν δεν εγκαταλείπει την Ελλάδα. Προφανώς και δεν θα τους απελευθερώσει για εμάς. Σίγουρα όμως έκανε περισσότερα από το ΝΑΤΟ.
4. Αν ο Ερντογάν δεν ακούει ούτε ΗΠΑ, ούτε Ρωσία τι ξημερώνει για την περιοχή μας

Shares