Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο Άρης που… γουστάρεις! Αλλάζει με το «έτσι θέλω» το Πρωτάθλημα…

Εντυπωσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η εικόνα που βγάζει στην εξέδρα, μας δείχνει το πόσο πολύ έλειψε από την Superleague. Ο “μεγάλος” Άρης επέστρεψε στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου και… φτιάχνει ένα “Big 5”.Σοβαρός, εντυπωσιακός, πειστικός. Πραγματικός… Άρης. Η ομάδα του Θεόδωρου Καρυπίδη επέστρεψε στη Superleague -ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας- και δείχνει πως το… βάρος της φανέλας του το αντέχει μόνο η “μεγάλη” κατηγορία!

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 2×2 στο πρωτάθλημα, νικώντας στο “Καυτανζόγλειο” την ΑΕΛ με 2-0, με τους οπαδούς τους να γεμίζουν το στάδιο, πέρα από τη “Θύρα 10”, ως ένδειξη σεβασμού προς τους φίλους του Ηρακλή!

Περίπου 22.000 οπαδοί του Άρη έδωσαν ένα έντονο και ευχάριστο “χρώμα” στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με κάποιες έδρες που δεν γεμίζουν ούτε όταν στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει κάποια “μεγάλη” ομάδα. Μια εικόνα που τόσο έλειψε από την Superleague! Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων έχουν μεγάλη… δίψα για να δουν τη μεγάλη τους αγάπη να ανεβαίνει “ψηλά” και “έβαψαν” κίτρινο το στάδιο.

Ο Άρης δείχνει έτσι με ιδανικό τρόπο -εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου- πως η Θεσσαλονίκη έχει και πάλι δυο δυνατές ομάδες στη Superleague, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και μπαίνοντας με το “έτσι θέλω” σφήνα στο “Big 4” που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος είναι η δύναμη κάθε ομάδας, κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Καρυπίδης! Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο “Καυτανζόγλειο”, ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων” ανέβασε ένα σχετικό video και εξέφρασε την απορία του: “Για δείτε τι γίνεται… μήπως δεν είναι τελικά Big 4;”.

Οι Θεσσαλονικείς γύρισαν, δείχνουν ικανοί και δυνατοί και μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσουν!

https://www.instagram.com/p/BnPA-EUgXus/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

newsit

Shares