Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΟΡΓΗ στη Γερμανία! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ σε πατέρα την είσοδο σε πισίνα επειδή… ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ οι μουσουλμάνες…

Ο Tim F. είναι ένας πατέρας που απολάμβανε να συμμετέχει σε δραστηριότητες με την κόρη του και ειδικά τα μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα.Ο Γερμανός πατέρας, ο οποίος είναι σε γονική άδεια, ξοδεύει πολύ χρόνο με την κόρη του, καθώς η σύζυγός του φροντίζει το δεύτερο παιδί του στο σπίτι.

Μεταξύ άλλων, ο Tim πηγαίνει μαζί με την κόρη του σε συναντήσεις γονέων-παιδιών και μαθήματα κολύμβησης. Ο Tim ήταν πάντοτε ευπρόσδεκτος παντού και οι περισσότερες γυναίκες είναι πολύ θετικές απέναντί του.

Όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, αφού ο πατέρας αποκλείστηκε τώρα από την παιδική κολύμβηση «εξαιτίας των μουσουλμάνων γυναικών», όπως του ανακοινώθηκε.

Σε ένα μήνυμα φωνητικού μηνύματος του ανακοινώθηκε ότι δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος κατά τη διάρκεια των μαθημάτων:

“Ήθελα να σας ενημερώσω: είμαστε όλες γυναίκες. Και υπάρχουν και μουσουλμάνες γυναίκες εδώ. Γι ‘αυτό θα ήταν καλό να έρθει η γυναίκα σας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να έρθετε. (…) Ελπίζω για την κατανόησή σας”.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Δυτικός κόσμος αντί να προστατεύει τον πολιτισμό και τις αξίες του, συνεχώς οπισθοχωρεί για να κάνει τα “χατίρια” των ξένων. Μπορεί για κάποιους αυτό το περιστατικό να είναι μηδαμηνό, όμως δείχνει ένα βαθύ πρόβλημα της Δύσης…
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Shares