Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολοκληρωτική Παράδοση! Γυρίζουν Την Πλάτη Τους Στην Μακεδονία οι Έλληνες; Μεγάλη νίκη ΣΥΡΙΖΑ;..

Η Επανάσταση για το ονοματολογικό των Σκοπίων Έλληνες, Δεν γίνεται απο το FACΕBOOK!

Η κακή μέρα φάνηκε από το Σάββατο νωρίς, στο Σύνταγμα υπήρχαν ελάχιστοι διαδηλωτές, και το βράδυ που ψηφιζόταν η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, και πάλι η διαδηλωτές ήταν ελάχιστη, φαίνεται ότι η πλειοψηφία των Αθηναίων γύρισαν την πλάτη τους στην Μακεδονία, και ας μην αρέσει σε κάποιους αυτό, αυτή είναι όμως η αλήθεια, προτίμησαν μπανάκι στην θάλασσα? Να δουν Μουντιάλ?

Το θα Μπουκάρουμε στην Βουλή, θα την Κάψουμε, και Kρεμάλες στους Προδότες, όλα αυτά έγιναν πράγματι, αλλά εικονικά, και μέσω twitter-facebook! Η Δέ ελάχιστη ήρωες διαδηλωτές, που προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ, για να φτάσουν στους Ψαράδες Πρεσπών, και να σταματήσουν την φιέστα υπογραφής της συμφωνία των Υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιάς, και Νικολά Ντιμιτρόφ, μαζί με των Πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα, και Ζόραν Ζάεφ, δέχτηκαν την ειρωνική απάντηση του Κοτζιά, που αναρωτήθηκε «τι ήθελαν να κάνουν όσοι πήγαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ» και σχολίασε τη συμμετοχή του κόσμου από περιοχές της Βόρειας Μακεδονίας, λέγοντας τα εξής «Από 1.000.000 διαδηλωτές πήγαμε στους 100.000 και τώρα στους 4.000. Αυτό δείχνει ότι ο Ελληνικός λαός σπάει τα στερεότυπα»

Εμ δυστυχώς έχει δίκιο, αν ήταν όχι 4.000 αλλά 100.000 λαοθάλασσα με πορεία προς Ψαράδες Πρεσπών, ποια ΜΑΤ θα μπορούσαν να τους σταματήσουν, και ποιες φιέστες και υπογραφές θα γινόταν, θα έπεφταν στην Λίμνη να σωθούν!

Άρθρο γνώμης Σπύρος Πρίφτης, η φωτογραφία εξωφύλλου συνοδεύει το άρθρο του κου Πρίφτη

Shares