Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι Ρώσοι ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ τον Καμμένο για το Σκοπιανό: “Είσαι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ μας δηλαδή;”…

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, στην συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Τζέϊμς Μάτις,στο Πεντάγωνο, προτείνει σχέδιο, το οποίο θα αναχαιτίσει την Ρωσία από τα Βαλκάνια, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη Νατοϊκή Βάση!Σε μια πρώτη ανεπιβεβαίωτη Ρωσική αντίδραση, απο Υψηλόβαθμους Αξιωματούχους, δηλώνουν τα εξής: Άν ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, είναι έτοιμος να ρίξει την Ελληνική Κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών! Τότε είναι Πράκτορας μας! Και εξυπηρετεί τα Ρωσικά συμφέροντα στα Βαλκάνια!

Τα λεγόμενα τους ήταν σαρκαστικά, απέναντι στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας, τα σοβαρά ξεκινούν τώρα: Οι ΗΠΑ μας κατηγορούν ότι έχουμε διεισδύσει με τις Μυστικές μας Υπηρεσίες στα Σκόπια, και στην Ελλάδα, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, μάλιστα απέλασαν και Ρώσους διπλωμάτες, με την αιτιολογία Ρωσικής παρέμβασης σε εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας!

Όμως σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στους “New York Times”, Ο Ιβάν Σαββίδης, στοχοποιήθηκε από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, καθώς θεωρείται από χρόνια ως ο άνθρωπος του Πούτιν στην Ελλάδα. Οι επικοινωνίες του επιχειρηματία, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές, βρίσκονταν υπό παρακολούθηση!

Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σάν ένας πραγματικός Κυβερνήτης της Ελλάδας, διέταξε την Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει πολύ γρήγορα σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών, όπου η εντολή, εφαρμόστηκε και εκτελέστηκε άμεσα!

Η Ελλάδα όχι μόνο παρακολουθείτε απο τις ΗΠΑ, αλλά ελέγχεται και διοικείται σαν Προτεκτοράτο των ΗΠΑ! Εάν οι Έλληνες Πολιτικοί, ανεξαρτήτως Κόμματος ,η Κυβέρνησης, βλέπουν την Ρωσία ως εχθρό τους, πηγαίνουν στην άκρως αντίθετοι πλευρά, με την άποψη που έχει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού για την Ρωσία, και παραποιούν την μακροχρόνια Ιστορική κοινή φιλία, και συμμαχία των δύο λαών μας, με τις άριστες πολιτιστικές και θρησκευτικές σχέσης που μας ενώνουν!

Γι Αυτό αυτή η σχέση δεν πρόκειται να διακοπεί, απο κανένα Κόμμα και Πολιτικό, παρά μόνο αν το θελήσει αυτοβούλως ο Ελληνικός Λαός!
του Σπύρου  Πρίφτη για το priftisnews.blogspot.com

Shares