Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Οι ουρές που σχηματίζονται εκ νέου στα ATM’s προμηνύουν το κακό που πλησιάζει; Ε ΑΛΕΞΗ;..

H οικονομική εξόντωση των Ελλήνων, μέσω της υπερφορολόγησης και της ανεργίας είναι το ζήτημα που απασχολεί τα σπίτια μεν, δεν αναδεικνύεται δε από κανένα συστημικό ΜΜΕ. Φυσικά δεν είναι τυχαίο που οι ουρές στα ΑΤΜ είναι μεγάλες και συνεχείς μόλις πέσουν λίγα ευρώ από τη σύνταξη ή (για τους τυχερούς) από το μισθό.

Θυμίζουμε πως : Μείωση κατά 1,402 δισ. ευρώ παρουσίασαν τον Ιανουάριο του 2018 οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι αύξησης κατά 2,541 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους διαμορφώθηκε σε 4,9% από 4,7% τον προηγούμενο μήνα.

Ετσι, στο τέλος Ιανουαρίου το σύνολο των καταθέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων υποχώρησε στα 102,7 δισ. ευρώ από 103,9 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του 2017.

Αναλυτικά, οι καταθέσεις από νοικοκυριά μειώθηκαν κατά 1,061 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις των επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 341 εκατ. ευρώ.  (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ρόθτσιλντ λαμβάνει πολλά εκατομμύρια για να πείσει τις αγορές πως η Ελλάδα είναι η Νορβηγία της Μεσογείου. Στο ίδιο πλαίσιο και η Moody’s, άσχετα που κάποτε οι οίκοι αξιολόγησης ήταν η προσωποποίηση του κακού για τον Αριστερό Τσίπρα.
Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι Έλληνες τη ζουν καθημερινά. Φαίνεται πως γι άλλη μια φορά το Μαξίμου (κάθε ένοικος του Μαξίμου) δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Κάποιοι γλεντάνε και ταυτόχρονα κονομάνε σε βάρος των κορόιδων. Ποιοι είναι αυτοί; σκεφτείτε…

Shares