Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι Ισλαμιστές στέλνουν μήνυμα στoυς Ευρωπαίους πολίτες: «Αν κυριαρχήσουμε εδώ, όλοι σας θα αποκεφαλιστούν»…

Ένας πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Shell, ο οποίος εθελοντικά παρείχε εκπαίδευση στους μετανάστες στην Ολλανδία, έδωσε μερικά συγκλονιστικά παραδείγματα των εμπειριών του μαζί τους.Ο 78χρονος Dominic Boot μιλώντας στη μεγαλύτερη ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, παραδέχεται πως ενώ η εκπαίδευση των μεταναστών ήταν μια ωραία εμπειρία για εκείνον, πιστεύει ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Για 15 χρόνια δίδασκε ολλανδικά σε μετανάστες σε ένα προάστιο της Χάγης που ονομάζεται «De Schilderswijk». Ωστόσο, έπρεπε να σταματήσει αφού δεν ήταν πλέον αποδεκτός επειδή οι μουσουλμάνες γυναίκες δεν ήθελαν έναν άνδρα ως δάσκαλο.

Ο Boot έδωσε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς το προάστιο ισλαμοποιήθηκε. Όπως είπε στη συνέντευξη του, δύο νεαροί μουσουλμάνοι τον απείλησαν μία φορά λέγοντας: «Αν κυριαρχήσουμε εδώ, όλοι σας θα αποκεφαλιστούν».

Ο Boot ήταν πραγματικά αισιόδοξος για την ένταξη και αγαπούσε να συνεργάζεται με τους μετανάστες.

Αλλά από τη στιγμή που προέκυψε το παραπάνω γεγονός, διερωτάται αν η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες είναι εφικτή.

Shares