Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ΞΕΣΠΑΣΑΝ στον Κουβέλη: Αν ήταν το δικό σας παιδί;.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες, είχε το πρωί της Τρίτης (13/3) ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο κος Κουβέλης, με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες:

«Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;», αναφώνησε, ενώ, διακρίνεται το χέρι ένστολου να προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

«Εκείνο που προέχει είναι η άμεση επιστροφή στην πατρίδα των παιδιών μας, που παραμένουν στη φυλακή 12 μέρες τώρα. Ξέρουν όπως κι εμείς ότι δεν έκαναν κάτι κακό και γι’ αυτό δεν ανησυχούν, γιατί πιστεύουν στη δικαιοσύνη και δεν μπορεί να τιμωρηθούν για κάτι που δεν έκαναν», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

«Η φυλακή περιορίζει μόνο τις κινήσεις τους, δεν μπορεί να περιορίσει την αξιοπρέπειά τους, την αισιοδοξία τους, τα όνειρά τους. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας» λέει ο Νίκος Κούκλατζης.

Shares