Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΞΕΦΤΙΛΑ: “Κάνουν ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ οι Σκοπιανοί” λέει ο Κοτζιάς…


Απίστευτες ανακρίβειες και ψέματα είπε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, πριν από λίγο στη βουλή.
Αφού υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που ενδιαφέρεται περισσότερο απ’ όλους για την επίλυση του Σκοπιανού (χωρίς φυσικά να μας πει τί θα παθαίναμε αν δεν δίναμε το όνομα στους Σκοπιανούς) χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά τον “μπαμπούλα” της Τουρκίας για να δικαιολογήσει την εγκληματική συμφωνία.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο ο κύριος Κοτζιάς να κατηγορήσει όσους διαφωνούν με τη συμφωνία-έκτρωμα που έφερε με την κυβέρνηση, ότι βοηθούν όσους προωθούν τον εξισλαμισμό της περιοχής.

Είπε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να συζητήσουμε από ποιους κινδυνεύει η χώρα. Από αυτούς που δεν έχουν ούτε καν πολεμική αεροπορία ή από αυτούς που αγοράζουν F35;”.

Στη συνέχεια ο κ. Κοτζιάς έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι παρότι η Ελλάδα δίνει τα πάντα, οι Σκοπιανοί είναι αυτοί που… υποχωρούν. Δηλαδή θα έπρεπε να τους ζητήσουμε κι ευχαριστώ από πάνω.

Τέλος, ο κ. Κοτζιάς επανέλαβε την ανιστόρητη θεωρία της Μακεδονίας που περιβάλει και τα Σκόπια και τη Βουλγαρία: «H διαπραγμάτευση στηρίζεται σε αυτά που βρήκαμε μπροστά μνας. Η Μακεδονία χωρίστηκε σε τέσσερις χώρες βάσει της Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913… Να πούμε στον Μπορίσοφ ότι δεν τον αναγνωρίζουμε που είναι από τη Μακεδονία του Πιρίν; Να το πούμε στα ίσα θέλουμε ανατροπή του διεθνούς δίκαιου, κάτι που θέλει και ο Ερντογάν».

Shares