Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Να και κάτι που δεν ξέραμε για τον Γεώργιο Μαϊστράλη που υποστηρίζει ότι οι φωτιές μπήκαν από «ενεργειακά όπλα»…

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για τον Γεώργιο Μαϊστράλη, Αντιπρόεδρο της Εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ και στέλεχος των ΑΝΕΛ.Ο κος Μαϊστράλης «είδε» πίσω από τις φωτιές στο Μάτι … ενεργειακά όπλα και έγραψε ότι βλέπει περίεργα βίντεο και αναρτήσεις στο YouTube, που συνδέουν τα πρόσφατα θανατηφόρα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα (φωτιές, νεροποντές, πλημμύρες) με τη θεωρία της επίθεσης με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».
Στην επόμενη αναρτησή του ο Γιώργος Μαϊστράλης φαίνεται να προσχωρεί στη θεωρία με τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, αφού αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν η φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να τα έχει λιώσει, χωρίς η άσφαλτος να έχει πάθει κάτι.

Άμεσα, η ΕΥΔΑΠ διευκρίνισε ότι ο κος Μαϊστράλης δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, αλλά Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ (NΠΔΔ), που αποτελεί άλλη εταιρεία και ουδεμία σχέση έχει με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Ο κος Μαϊστράλης, όμως, παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ αφού κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής τους στη Χίο και στο παρακάτω έγγραφο θα μάθετε και πόσα… αναδρομικά πήρε στις αρχές του έτους…

Shares