Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Νέα διαδήλωση στην Αθήνα για το Σκοπιανό! Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί…


Όλη η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί για το ξεπούλημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας και σε όλη τη χώρα γίνονται καθημερινά πορείες και διαδηλώσεις κατά της εγκληματικής κυβερνήσεως.
Την Κυριακή, 1η Ιουλίου, θα γίνει μια νέα συγκέντρωση στην Αθήνα και σύμφωνα με τους διοργανωτές η συγκέντρωση θα γίνεται κάθε Κυριακή μέχρι και την ψήφιση της συμφωνίας από τη βουλή.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 9 μ.μ. με σημείο συνάντησης το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρεται στην εκδήλωση στο Facebook που καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στην διαδήλωση: “Από αυτή τη Κυριακή 01/07/2018 και ΚΑΘΕ Κυριακή, μέχρι να ληφθεί υπ’όψην της Κυβέρνησης η επιθυμία του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, που έχει εκφράσει πολλάκις, θα συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα ως απλοί Έλληνες ακομμάτιστοι πολίτες, με κίνητρο μόνο την αγάπη για την πατρίδα μας, ώστε να πετύχουμε την απόσυρση – ματαίωση της συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ των υπουργών εξωτερικού της κυβέρνησης μας και των Σκοπίων, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετονομασία τους σε Β. Μακεδονία!”.

Shares