Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Αλλάζει το πολιτικό σύστημα…

Πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα μπορεί κανείς να βγάλει από τη νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε τη Μεγάλη Τρίτη από την εταιρία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδος «Έθνος». Φυσικά εμείς δεν πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις ποτέ, καθώς έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι δεν δίνουν την πραγματική εικόνα, αντιθέτως γίονται κατά παραγγελία, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όσο και να προσπαθούνη μεγάλη δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν μπορεί να κρυφτεί.

Χθες η ίδια εταιρία δημοσίευσε μια δημοσκόπηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα), ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε η πανελλαδική. Όπως θα δείτε η δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου είναι μεγάλη καθώς τον εμφανίζουν με 1,7%, το οποίο θεωρούμε πως στην πραγματικότητα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές εσείς ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;», τα ποσοστά των κομμάτων είναι:

ΣΥΡΙΖΑ 17,2%
Νέα Δημοκρατία 21,6%
Κίνημα Αλλαγής 7,8%
Χρυσή Αυγή 7,8%
ΚΚΕ 6,3%
ΑΝ.ΕΛΛ. 2,5%
Εν. Κεντρώων 2,3%
Ελληνική Λύση 1,7%
Λαϊκή Ενότητα 1,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%
Εθν. Ενότητα ΛΑΟΣ 1,4%
Πλεύση Ελευθερίας 1,4%
Μέρα 25 1,2%
Άλλο 2,1%
Άκυρο Λευκό 2,2%
Αναποφάσιστοι 13,7%
Δεν θα ψηφίσουν 8,1%

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ελληνικός λαός απορρίπτει το σάπιο πολιτικό σύστημα της αριστερο-δεξιάς, ενώ αγκαλιάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, η οποία παραμένει το μόνο σοβαρό κόμμα με προτάσεις και πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο.

Shares