Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα απόφαση “ΒΟΜΒΑ” για την Folli Follie…

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, θυρίδων και χρηματοπιστωτικών προϊόντων για ακόμα δύο πρόσωπα αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση της εταιρίας Folli Follie.Συγκεκριμένα, η δέσμευση αφορά τον ορκωτό λογιστή που υπέγραψε τις καταστάσεις της εταιρείας και τον οικονομικό διευθυντή της θυγατρικής της Folli Follie, στο Χονγκ Κονγκ.

Η απόφαση για τη Folli Follie
Τη δέσμευση ζήτησε από το δικαστικό συμβούλιο ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Γιάννης Δραγάτσης, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση. Το βούλευμα στάλθηκε στις τράπεζες και τις χρηματιστηριακές εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για το «πάγωμα» των λογαριασμών των δύο εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Folli Follie.

Ο πρώτος είναι ορκωτός λογιστής της Ecovis που υπέγραψε τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου για το 2017 και ο δεύτερος CFO της FF Sourcing Group, της θυγατρικής του ομίλου στο Χονγκ Κονγκ που ενσωμάτωνε τις ασιατικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δέσμευση ζητήθηκε γιατί -όπως αναφέρει το βούλευμα- ο οικονομικός διευθυντής έστελνε «παραποιημένα οικονομικά στοιχεία από την Ασία» και ο ορκωτός λογιστής «τα ενέκρινε».
newsit.gr

Shares