Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2018: Θα μπλέξει και η Βραζιλία; Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας…

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ακόμα δεν έχει συνέλθει από την… ξεγυρισμένη «σφαλιάρα» που δέχθηκε η Αργεντινή από την Κροατία και τρεις νέες αναμετρήσεις για του Μουντιάλ 2018 έρχονται να μας φέρουν συγκινήσεις. Το Βραζιλία – Κόστα Ρίκα ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.Με τον Νεϊμάρ να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μετά το πρώτο ματς κόντρα στην Ελβετία, η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, σε ματς για τη δεύτερη αναμέτρηση του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να μπει με το… δεξί στου Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να μην μπλέξει και αυτή όπως η Αργεντινή.

Όσον αφορά την ομάδα του Μέσι, θα περιμένει με μεγάλη αγωνία το αποτέλεσμα του δεύτερου ματς του ομίλου της, εκεί όπου η σκληροτράχηλη Ισλανδία αντιμετωπίζει τη Νιγηρία.

Οι ελπίδες πρόκρισης της Αργεντινής θα μείνουν ακέραιες μόνο εάν δεν κερδίσουν οι «Βίκινγκς» απόψε τους αντίπαλους τους και την τελευταία αγωνιστική ο Μέσι και η «παρέα» του νικήσει τους Αφρικανούς και ταυτόχρονα η Κροατία δεν χάσει από την Ισλανδία. Αλλιώς, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα…

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελβετία και με νίκη θα κάνει το 2×2 και θα πάρει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2018.
Το πρόγραμμα της ημέρας
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα (15:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Νιγηρία – Ισλανδία (18:00, Volgograd Arena, Βόλγκογκραντ)

Σερβία – Ελβετία (21:00, Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

Shares