Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μνημόνιο Συνεργασίας του «Δώσε Ζωή» με την Α.Ε. Γλυφάδας Οδυσσέας…

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» γνωρίζοντας την αίσθηση αλληλεγγύης που διακατέχει και την μεγάλη κοινωνική ευθύνη που έχει επανειλημμένα αποδείξει και πάνω από όλα την κοινωνική ευαισθησία που δείχνει η Αθλητική Ένωση Γλυφάδας Οδυσσέας…συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε συμφωνία για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με στόχο να αναλάβουμε από κοινού δράση για τη προώθηση και εφαρμογή σειράς δράσεων του «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» προς όφελος όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των Ατόμων με Αναπηρία.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υλοποιήσει το έργο Αρωγής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, την ανεμπόδιστη συμμετοχή τους στην τοπική κοινωνία αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για ζητήματα που τους αφορούν.

Σε συνεργασία με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Γλυφάδας Οδυσσέας προτάσσεται η ανάγκη για ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και της μαθητικής κοινότητας αλλά και των επιχειρηματιών σχετικά με ζητήματα αναπηρίας και προσβασιμότητας (οφέλη, κόστος κ.α.) ώστε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία.

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» -παρά τον ελάχιστο χρόνο λειτουργίας της- έχει ήδη καταφέρει να προσφέρει ένα πλούσιο έργο και πολλές δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες που έχουν την ανάγκη στήριξης και φροντίδας.

Ένα μεγάλο μας επίτευγμα ήταν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ΑμεΑ από το Φεστιβάλ Εθελοντισμού. Πρόσφατα βραβευθήκαμε από την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την Προσφορά μας στον Πολιτισμό.

Σκοπός του «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» είναι η φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα η ενημέρωση των πολιτών. Προσπαθούμε να στηρίζουμε τα παιδιά βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης τους και την καθημερινή τους ζωή.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους σε αυτόν το δύσκολο δρόμο.

adiakritos.gr

Shares