Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Ολντ Τράφορντ»! Άνετη ΝΙΚΗ της Γιουβέντους επί της Γιουνάιτεντ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια απόδειξη ότι φέτος στοχεύει σε κάτι… περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουβέντους.Η Μεγάλη Κυρία χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έδειξε ικανή να απειλήσει. Με τη νίκη αυτή η Γιουβέντους έτσι εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου, έχοντας εννέα βαθμούς με τους «κόκκινους διαβόλους» να ακολουθούν με τέσσερις.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια στο «Ολντ Τραφορντ» και γνώρισε την αποθέωση, ωστόσο, ο Ντιμπάλα κατάφερε να πάρει μεγάλο μέρος από τη λάμψη του καθώς σκόραρε στο 17ο λεπτό το τέρμα που έκρινε τα πάντα στο παιχνίδι.

https://twitter.com/D9INE_NEXT/status/1054815009807581186

Η Γιουβέντους κυριάρχησε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει και άλλες φορές αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Ντε Χέα να κάνει σημαντικές επεμβάσεις όπως και σε ένα εξαιρετικό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ δεν έδειξε ικανή να απειλήσει. Βελτιώθηκε μετά τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα αλλά η πρώτη φάση που πραγματικά υποχρέωσε τον Σέζνι να… ανησυχήσει ήταν αυτή του 75ου λεπτού όταν ο Πογκμπά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η βαθμολογία
Γιουβέντους 9β (6-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (3-1)
Βαλένθια 2 (1-3)
Γιούνγκ Μπόις 1 (1-7)
sport-fm.gr

Shares