Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μας έκανε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ και καλπάζει προς την ΚΟΡΥΦΗ! Ο Τσιτσιπάς ζει το όνειρο του… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία στο Rogers Cup του Μόντρεαλ.Λίγες ώρες μετά την ιστορική νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο 20χρονος πρωταθλητής μας υπέταξε και τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο3 του κόσμου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφαλίζοντας την πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελική φάση Masters διοργάνωσης!

“Ζω το όνειρο. Είχα μια σπουδαία πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα άλλη μια επιτυχημένη πορεία στο Τορόντο. Νιώθω ευλογημένος που έχω τόσους Έλληνες εδώ να με υποστηρίζουν στα παιχνίδια μου, είναι πολύ ωραία πόλη και διασκεδάζω πολύ εδώ.

“Παίζω σπουδαίο τένις και είμαι ανυπόμονος για το παιχνίδι. Νιώθω αυτοπεποίθηση και ας περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει το μέλλον” είπε ο Στέφανος που υπέγραψε ως “Tsitsifast” στην κάμερα μετά τη φοβερή ανατροπή του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 3-6, 1-4, ο Τσιτσιπάς είπε: “Δεν έχω ιδέα πως ανέτρεψα το σκορ. Απλά ήρθε. Έκανα τα σωστά πράγματα την κατάλληλη στιγμή, κατάφερα να τον σπάσω, να παραμείνω στο ματς. Ήταν όλα θέμα αυτοπεποίθησης και να παίξεις την κατάλληλη μπάλα, τη σωστή στιγμή”.

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Κέβιν Άντερσον στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου υπογράμμισε: “Είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι έπαιξε στον τελικό του US Open. Ειναι πιο δύσκολος στο hard court από το χώμα. Έχει μεγάλο σερβίς αλλά θα προσπαθήσω να βρω τρόπους για να τον μπερδέψω”.

tennis24.gr

Shares